Ćerka Makronove žene, je išla s njim u razred i zvala ga „BUDALOM“

Emanuel Makron ima 39 godina, a njegova supruga Brižit je od njega starija 24 godine. Kada su se upoznali on je bio učenik. Već sa 17 godina rekao joj je da će je oženiti. To je priča o francuskom predsedniku koju svi već znaju. Manje je poznata činjenica da Brižit ima troje dece i čak sedmoro unučadi.

Foto: julien de rosa / EPA;

Brižit je pre veze sa Makronom bila u braku s bankarom Andre-Luisom Ozijerom, s kojim ima troje dece, sina Sebastijana (41) i dve ćerke Lorens (40) i Tifani (33), piše Voici.fr.

Bankar je istinu saznao nakon što su ga susedi upozorili da mladi Makron stalno navraća u njihovu kuću. Odmah se iselio iz porodičnog doma. Izgubio je veze, ugled i novac. Par se rastao 2006. godine, a naredne godine su se Makron i Brižit venčali.

Sebastijan je studirao u nacionalnoj školi za statistiku i analizu informacija. Radio je u institutu u Parizu, a trenutno radi u globalnoj firmi „Kantar Health“. Oženjen je i ima dvoje dece, prenosi 24sata.hr.

Školski drugari

Lorens je Makronovo godište i zajedno su išli u srednju školu. Jednom je o Makronu rekla: „U mom razredu je budala koja zna sve o svemu.“ Ona je danas kardiolog, a ima troje dece.

Tifani Makrona najviše hvali

Tifani je studirala pravo. I ona kao i njen brat i sestra su se angažovali u Makronovoj kampanji. Tifani Makrona najviše hvali. Ona je majka dvoje dece.

Makron o deci svoje supruge i njenim unučićima uvek govori sa mnogo ljubavi. Kaže da su on i Brižit odlučili da neće imati svoju decu i smatra da taj izbor nije bio sebičan.

Ne trebaju mi biološka deca i unuci da bih im pružio više ljubavi nego što je trenutno dajem ovoj deci. Naša porodica je moja baza i moja stena – rekao je Makron.